• Inzicht

    Inzicht

  • Overzicht

    Overzicht

  • Vooruitzicht

    Vooruitzicht

Relatie Horoscoop

Relatie Horoscoop

Waarom functioneren relaties soms zo moeizaam?

Het samenspel tussen partners kan soms stroef lopen, rimpels vertonen, onder invloed staan van externe factoren en eenzaam spelen zijn. Ik geef je een consult waarbij ik de horoscopen van beide partners vergelijk. Dit verdiept het inzicht, stemt milder, maakt zonniger en kan uitermate rustgevend zijn. Je leert te zien dat jij zelf en de ander ook door de sterren bespeeld worden.

Maak een afspraak voor je Relatie Horoscoop.

Geboorte Horoscoop

Geboorte Horoscoop

Geef jezelf meer inzicht voor meer overzicht en vooruitzicht

Astrologie is een geweldig hulpmiddel om kwaliteiten, karaktertrekken en patronen in je leven in kaart te brengen. Door middel van het maken van een horoscoop geef ik je een zetje naar meer inzicht, overzicht en vooruitzicht. Hiervoor zijn drie gegevens van je geboorte nodig: datum, tijd en plaats.

Maak een afspraak voor je Geboorte Horoscoop.


Kinder Horoscoop

Kinder Horoscoop

Om uw kind beter te begrijpen en te begeleiden!

Met behulp van een horoscoop kan ik u als ouder een dieper inzicht geven in de gevoelswereld, specifieke eigenschappen, behoeften, talent en ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind . Daar ik ook pedagogisch en didactisch opgeleid ben, kan ik u advies geven in opvoedkundige vragen.

Maak een afspraak voor een Kinder Horoscoop.

Solaar/Jaar Horoscoop

Solaar/Jaar Horoscoop

Wat gaat het komend jaar u brengen?

Een solaar of zonnehoroscoop geeft u een gedetailleerd overzicht van alles wat u dat jaar te wachten staat. Het is dus een jaaroverzicht met een rijkdom aan informatie rond een nieuw levensjaar. Ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven!

Maak een afspraak voor je Jaar Horoscoop.