• Inzicht

    Inzicht

  • Overzicht

    Overzicht

  • Vooruitzicht

    Vooruitzicht

Referentie

"Elizabeth heeft me met haar talent en kunde zoveel inzichten gegeven in mijn leven dat ik me niet eens meer kan voorstellen hoe het was gelopen zonder haar. Het is altijd licht, altijd wijs en altijd liefdevol.

Voor mij is ze niet alleen een coach of astrologe maar een gids in mijn leven. Die me altijd weer dicht bij mijn ziel brengt om mij dan zelf in staat te stellen om zuiver naar mij zelf en mijn leven te kijken. Om vanuit daar de wijsheid te vinden voor de stappen voorwaarts.

Elizabeth is geen hulpmiddel maar een van de grootste kado's die je jezelf mag geven en dat gun je iedereen."

Arjan

Elizabeth Roos

Elizabeth Roos is al meer dan 25 jaar werkzaam als astrologe en heeft haar praktijk in Amsterdam. Ze sloot haar astrologieopleiding bij de stichting Ascella in Utrecht succesvol af volgens de richtlijnen van het Genootschap van astrologen Nederland. Als praktiserend astroloog geeft ze consulten en workshops aan particulieren en bedrijven.

Astrologie is een geweldig hulpmiddel om kwaliteiten, karaktertrekken en patronen in je leven in kaart te brengen. Door middel van het maken van een horoscoop geeft zij je een zetje naar meer inzicht, overzicht en vooruitzicht. Hiervoor zijn drie gegevens van je geboorte nodig: datum, tijd en plaats.

Voor een consult, coaching of counseling heet ik je van harte welkom.